mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2

Blikk Nők

Színes, szórakoztató, informatív magazin. Hetente friss tanácsokkal, tippekkel, számtalan szervizszolgáltatással és ötlettel.

A Blikk Nők szórakoztató, informatív és izgalmas magazin. Hétről hétre új tanácsokkal és ötlettel jelentkezik a hétköznapi dolgokkal kapcsolatban.

A Blikk Nők aktuális információkkal szolgál a divat- és szépségtrendekről. Bemutatja az új és praktikus termékeket, természetesen az áraikkal és a lelőhelyeikkel együtt. Minden nőnek igazi kikapcsolódási élményt is nyújt a szolgáltató írásai mellett, hiszen a rejtvény, a horoszkóp sosem hiányoznak a magazinból. Egészség, pszichológia, a partnerkapcsolatok témakörökből is friss írásokkal jelentkezik a lap.

Szórakoztató informatív heti magazin nőknek.

18–59 éves, családos, főként városi nők, Divat és szépségápolás iránt érdeklődő nők, akiket érdekel a gasztronómia, a diéta, a wellness és a mindennapi pszichológia témakörei is.

Olvasottság*: 90.394
Aktívan vásárolt pld.**: 42.413
Fogyasztói ár: 269 Ft

A kiadvány a Blikk Kft. gondozásában jelenik meg.

Forrás: *Forrás: NOK 2021/1-4/ Kantar Hoffmann – Mediameter, **MATESZ gyorsjelentés 2022/Q1