mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2

Blikk nők konyha

A magyar ízlésvilágnak megfelelő tartalommal, havonta jelentkező gasztronómiai magazin.

A Blikk Nők Konyha önnek szól, ha szeret kipróbálni újdonságokat a konyhában, vagy ha nincs éppen ötlete, mit főzzön vacsorára, vagy akár a hétvégi menü összeállításához szeret tippeket kapni.

A Blikk Nők Konyha havonta megjelenő gasztronómiai magazin a hétköznapi receptek mellett minden hónapban bemutatja a „szezon slágerét”, a témához kapcsolódó receptekkel és tippekkel, fogyókúrás és egészséges ételekkel szolgál a fogyni vágyóknak. Lépésről lépésre bemutatja egy-egy étel elkészítésének menetét azoknak, akiknek nincs idejük a kísérletezésekre.

Témaspecifikus megjelenést biztosít az FMCG-szektor hirdetőinek. Könnyen elkészíthető recepteket tartalmaz főzni tudóknak és kísérletezőknek.

Fiatal és középkorú, újdonságokra nyitott, családos, városban élő nők. 25-59 év közötti, városban lakó nők, akik napi rendszerességgel szeretnek főzni.

Olvasottság*: 46 661
Reach (%)*: 0,6%
CPI*: 3,74
GI*: 174 416
Értékesített pld.**: 10 369
Fogyasztói ár: 320 Ft

CPI: contact per issue – egy lapszámot ennyiszer vesz kézbe egy olvasó

GI: gross impression – összes kontaktusszám –  összes elérés, az olvasók ennyiszer találkoznak a lappal/megjelenéssel

Forrás: *NOK 2019/I.félév Kantar Hoffmann – Mediameter; **RAS saját adat