mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2

Blikkruzs.hu

Szórakoztató, informatív és izgalmas online magazin, újabbnál újabb tanácsokkal és ötletekkel.

A Blikkruzs.hu aktuális információkkal szolgál a divat- és szépségtrendekről, valamint bemutatja az új és praktikus termékeket is, amire egy nőnek szüksége lehet.

Igazi kikapcsolódási élményt is nyújt, hiszen a misztikum, a horoszkóp sem hiányozhat a mindennapokból. Egészség, pszichológia, partnerkapcsolatok témakörökből is friss írásokkal jelentkezünk online a Blikkruzs.hu-n. Látványos fotós és videós tartalom, mely egyszerre szórakoztató és informatív. Praktikus és megbízható tanácsadó a hétköznapokban, emellett az aktualitásokat is izgalmasan tálalja.

A kifejezetten (csak) online térben való megjelenés hozzájárul a fogyasztói csoportunk figyelmének teljes körű lekötéséhez.

30+ Olyan hölgyek, akik tartják a lépést a divattal és aktuális női praktikákkal. Barátnőként tekintenek a Blikkruzs.hu-ra, amit bármikor bizalommal felkereshetnek

Átlagos havi RU*¹

1 155 000+

Átlagos napi RU*²

187 000+

(1*2019 január júniusi adatok, Forrás: DKT/Gemius)

(2* 2019 júniusi adatok, Forrás: DKT/Gemius)

Facebook követő szám:

203 000+

A kiadvány a Blikk Kft. gondozásában jelenik meg.