mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2

Rólunk

Rólunk

Magyarország egyik vezető médiavállalata vagyunk, tartalmaink magukkal ragadják az olvasókat

A Ringier Axel Springer Magyarország hazánk egyik legnagyobb médiavállalata, amely közkedvelt márkák széles választékát kínálja a magyar médiapiacon. Cégünket 1989-ben alapították, 2014-ben vált a Ringier Axel Springer Media AG részévé. Azóta bővítjük üzleti tevékenységünket, növeljük elérésünket, olvasótáborunkat pedig továbbra is minőségi tartalommal látjuk el. A “Légy az első és fejlődj folyamatosan!” filozófia jegyében működünk. Több mint 30 éve gyorsan és rugalmasan reagálunk az újonnan felmerülő igények és a változó környezet által elénk állított kihívásokra és lehetőségekre. Számos piaci szegmensben őrizzük hagyományos vezető pozíciónkat.

Magyarország egyik legszélesebb médiakínálatával rendelkezünk, amelyben a tradicionális, évtizedek óta közkedvelt márkák mellett egészen friss, digitális termékek is megtalálhatók.

Termékpalettánk többek között olyan piacvezető márkákat foglal magában, mint az ország legnagyobb példányszámban értékesített napilapja, a Blikk, a leglátogatottabb híroldalak közé tartozó blikk.hu, a glossy lapszegmens egyik vezető márkája, a GLAMOUR magazin, és a több mint 25 éve töretlen sikernek örvendő Kiskegyed. Portfóliónkat erősíti a GEO ismeretterjesztő magazin és az Auto Bild hazai kiadása is. Kiadványaink köre 2017-ben kiegészült a millenniumi célcsoporthoz szóló Noizz.hu online magazinnal, az EgészségKalauz.hu portállal, 2018-ban pedig bookazine sorozatot indítottunk Bookazine Bestseller néven. Termékportfóliónk meghatározó részét alkotja huszonhárom rejtvénylapunk, kilencféle TV műsorújságunk, valamint számos gasztronómiai és lakberendezési kiadványunk.

Büszkék vagyunk médiamárkáinkhoz kapcsolódó rendezvényeinkre: a közkedvelt GLAMOUR-napokra, a Women of The Year gálára, vagy a Glammies díjátadóra.

A Profession.hu tulajdonosaként a Ringier Axel Springer Media AG a magyarországi állásportálok piacán is jelen van. Több mint 70 százalékos piaci részesedésével a Profession.hu Magyarország vezető online álláshirdetési oldala. 2018-ban több mint tizennégyezer vállalat döntött úgy, hogy nyitott pozícióit itt hirdeti meg. A Profession.hu 2015-ben csatlakozott a cégcsoport online apró- és álláshirdetési portfóliójához.

Tények, amiért érdemes velünk tartani 2022-ben is!

A nevünk ugyan változhat, de minden más marad.

2021. július végi bejelentésében az egyik legnagyobb hazai médiavállalat, a Ringier Axel Springer két anyacége közzétette döntését: a korábban 50%-os részesedésű svájci Ringier Csoport megvásárolja a német Axel Springer fennmaradó 50%-nyi részvényét és ezzel hamarosan kizárólagos tulajdonosa lesz annak a kiterjedt hazai médiaportfóliónak, amely a Blikk, a Kiskegyed és a GLAMOUR magazin, az EgészségKalauz.hu és a Noizz.hu mellett számos gasztro, ismeretterjesztő, autós, rejtvény- és tv műsorújságot, illetve bookazine-t tartalmaz. A Ringier közel három évtizede van jelen Magyarországon és a nemrég bejelentett tranzakció kapcsán is hangsúlyozta elkötelezettségét a kelet-európai, azon belül a magyar piac iránt. Részletek: https://rasb2b.hu/a-nevunk-ugyan-valtozhat-de-minden-mas-marad/

A Ringier Axel Springer Media AG tagjai vagyunk

A Ringier Axel Springer Media AG Közép- és Kelet-Európa egyik vezető integrált médiavállalata. 2010. július 1-jén alapították a svájci Ringier AG és a német Axel Springer SE vegyes vállalataként, hogy a két cég közép- és kelet-európai tevékenységét egyesítsék. Napjainkban a Ringier Axel Springer Media AG egy több mint 165 digitális és nyomtatott termékből álló kiterjedt portfóliót kezel olyan növekvő piacokon, mint Lengyelország, Magyarország, Szlovákia, Szerbia és a Baltikum. Központja Zürichben található, megközelítőleg 3100 alkalmazottat foglalkoztat.

A Ringier Axel Springer Media AG tulajdonosai

Axel Springer AG

Az Axel Springer médiavállalatot Axel Springer úr alapította 1946-ban. A kiadó jelenleg Németország vezető lapkiadója, harmadik legnagyobb magazinkiadója. Így Európai szinten is meghatározó médiapiaci szereplő.

Ringier AG

A Ringier kiadót 1833-ban alapították a svájci Zofingenben. Több mint 180 éve teljes mértékben családi tulajdonban van, immár az ötödik generáció irányítása alatt működik. Napjainkra multinacionális integrált médiavállalattá nőtt, a svájci piac egyik legjelentősebb vállalkozása.