mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2
A cégcsoport története

A vállalat 1989 óta van jelen a magyar sajtópiacon és 2014-ben vált a Ringier Axel Springer Media AG részévé. Megalapításakor a médiatársaság legsikeresebb kiadványai a Tvr-hét műsorújság és a Lakáskultúra magazin voltak, majd később női lapja, a Kiskegyed lett a kiadó zászlóshajó terméke: 600.000 eladott példányszámával megdöntötte a történelmi sajtórekordot.

A cégcsoport története – A Kiskegyed és márkakiterjesztéseinek népszerűsége ma is töretlen. A Ringier Axel Springer Magyarországba történő integrálását megelőzően a társaság legerősebb márkája, a Blikk napilap a Ringier Kiadóhoz tartozott.

  • 1989: az Axel Springer Budapest megalapítása. Első kiadványai a Tvr-hét és a Lakáskultúra voltak.
  • 1992: Elindul a Kiskegyed
  • 1994: Megjelenik az első Blikk
  • 2004: Indul a GLAMOUR
  • 2017: Új trendmagazin a piacon: Noizz.hu

A Ringier Axel Springer Media AG tulajdonosai

Axel Springer AG

Az Axel Springer médiavállalatot Axel Springer úr alapította 1946-ban. A kiadó jelenleg Németország vezető lapkiadója, harmadik legnagyobb magazinkiadója. Így Európai szinten is meghatározó médiapiaci szereplő.

Ringier AG

A Ringier kiadót 1833-ban alapították a svájci Zofingenben. Több mint 180 éve teljes mértékben családi tulajdonban van, immár az ötödik generáció irányítása alatt működik. Napjainkra multinacionális integrált médiavállalattá nőtt, a svájci piac egyik legjelentősebb vállalkozása.


Széles márka portfólióval rendelkezünk

Több mint 40 nyomtatott és digitális kiadványunkkal, videós tartalmainkkal több mint 4,5 millió fogyasztót érünk el. Szállítjuk a legfrissebb híreket és hiteles információt nyújtunk. Kínálatunk többek között olyan piacvezető termékeket foglal magában, mint a Blikk, a Blikk.hu, a Glamour magazin vagy a Kiskegyed.

Ismerd meg termékeinket

A tartalomalkotás jövőjét formáljuk

A fogyasztói igények és szokások átalakulását nem csupán lekövetjük, hanem az innovatív digitális termékekkel járulunk hozzá a hazai médiapiac fejlődéséhez.

Olvasd el a stratégiánkat

Dolgozz a legjobbakkal és alakítsd a modern világot

Vállalatunkat munkatársaink tudása és tapasztalata viszi előre. Keményen dolgozunk és értékeljük egymás munkáját. Nálunk dolgozni kiváló lehetőség a meglévő tudás magas szintre való fejlesztésére, és olyan termékek létrehozására, melyek emberek millióira vannak hatással.