Kiskegyed konyhája
A rendszeresen megjelenő havi gasztronómiai magazin. Az adott hónap szezonális ételeire koncentrál.
A Kiskegyed Konyhája egy gasztronómiai havilap, amely a korszerű táplálkozás elveit követve, de a magyar konyha jellegzetességeitől nem elszakadva, közérthető, bármelyik háztartásban elkészíthető recepteket mutat be.
A Kiskegyed Konyhája-ban megtalálható receptek száma havonta általában 80–100 közötti, legtöbbjük színes fotóval is illusztrált. A lap szerkezetére jellemző, hogy egy-egy témához (pl. grill, szünidő) kapcsolódó recept-összeállításokat kínál és emellett szerepel benne néhány rendszeresen visszatérő rovat, mint a kezdőkonyha, az olvasóink küldték, a nemzetközi konyha és a diétás oldalak. Az aktuális tartalmat az éppen szezonális zöldségek és gyümölcsök határozzák meg.
Témaspecifikus megjelenést biztosít az FMCG-szektor hirdetőinek. Könnyen elkészíthető recepteket tartalmaz főzni tudóknak és kísérletezőknek.
20-55 éves, gasztronómia iránt érdeklődő nők. Többnyire családos, főzni szerető nők, akik nyitottak az újdonságokra, konyhai ötletekre.
Olvasottság*: | 86 011 |
Reach (%)*: | 1,0% |
CPI*: | 4,5 |
GI*: | 389 002 |
Értékesített pld.**: | 19 781 |
Fogyasztói ár: | 445 Ft |
CPI: contact per issue – egy lapszámot ennyiszer vesz kézbe egy olvasó
GI: gross impression – összes kontaktusszám – összes elérés, az olvasók ennyiszer találkoznak a lappal/megjelenéssel
Forrás: *NOK 2019/2. félév Kantar Hoffmann – Mediameter, RAS saját adat