mail tel facebook linkedin docs monitor mouse plus chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up minus plus2

Kiskegyed konyhája

A rendszeresen megjelenő havi gasztronómiai magazin. Az adott hónap szezonális ételeire koncentrál.

A Kiskegyed Konyhája egy gasztronómiai havilap, amely a korszerű táplálkozás elveit követve, de a magyar konyha jellegzetességeitől nem elszakadva, közérthető, bármelyik háztartásban elkészíthető recepteket mutat be.

A Kiskegyed Konyhája-ban megtalálható receptek száma havonta általában 80–100 közötti, legtöbbjük színes fotóval is illusztrált. A lap szerkezetére jellemző, hogy egy-egy témához (pl. grill, szünidő) kapcsolódó recept-összeállításokat kínál és emellett szerepel benne néhány rendszeresen visszatérő rovat, mint a kezdőkonyha, az olvasóink küldték, a nemzetközi konyha és a diétás oldalak. Az aktuális tartalmat az éppen szezonális zöldségek és gyümölcsök határozzák meg.

Témaspecifikus megjelenést biztosít az FMCG-szektor hirdetőinek. Könnyen elkészíthető recepteket tartalmaz főzni tudóknak és kísérletezőknek.

20-55 éves, gasztronómia iránt érdeklődő nők. Többnyire családos, főzni szerető nők, akik nyitottak az újdonságokra, konyhai ötletekre.

Olvasottság*: 80 225 fő
CPI*: 5,2
GI*: 414 000 kontaktus
Értékesített pld.**: 19 781
Fogyasztói ár: 445 Ft

CPI: contact per issue – egy lapszámot ennyiszer vesz kézbe egy olvasó

GI: gross impression – összes kontaktusszám –  összes elérés, az olvasók ennyiszer találkoznak a lappal/megjelenéssel

Forrás: *NOK 2019/4 2020/1,3-4 Kantar Hoffmann Kft.